Vraag een gratis offerte aan

Nood aan een nieuwe entree, een nieuwe poort? Geïnteresseerd? Gewoon een vraag? Onze expert helpt je graag verder. ​

Wat kan je verwachten?

  • Een offerte met duiding en een technische fiche van het gekozen model met bijhorende referenties en voorbeelden

  • Extra uitleg over automatisatie, innovatie, toebehoren en andere opties

  • Een voorstel om even langs te komen bij je thuis, in onze experience room, of om een afspraak te maken

Vul het offerte formulier in:

*Enkel aan te duiden bij een offerte aanvraag voor hekwerk
We hebben jouw aanvraag goed ontvangen! We contacteren jou zo snel mogelijk.
Oeps! Iets verliep niet zoals het hoort. Gelieve het nog eens te proberen. Indien het dan niet lukt, kan u later nog eens proberen of gewoon mailen naar info@vacopoorten.be.
flowUI WEBFLOW SYSTEM

Van offerte naar een geplaatste poort in 4 stappen

Bij Vaco Poorten ligt het vervaardigen van een handgemaakt hekwerk in het hart van onze passie voor vakmanschap en maatwerk. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Catalogus

Het begint met onze catalogus, een idee, jouw visie of die van een architect, of soms zelfs ons eigen creatieve brein. Onze expert staat je bij in je zoektocht naar de perfecte poort. Samen gaan we aan de slag.

Opstellen offerte

Vervolgens wordt er een offerte opgesteld, die 30 dagen geldig blijft, zodat je rustig de tijd hebt om de juiste keuze te maken. Zodra je beslist om met ons in zee te gaan, start ons projectteam met het verzamelen van alle nodige informatie.

Van ontwerp naar poort

Daarna verhuist het projectdossier en jouw ontwerp naar ons atelier, waar onze lassers beginnen met bouwen. Ze zagen, plooien, snijden en lassen met passie en precisie. We gebruiken kwalitatief aluminium of extra dik staal om ervoor te zorgen dat jouw poort niet alleen mooi, maar ook stevig en veilig is.

Installatie

Na deze kwaliteitscontrole volgt de voormontage. Uiteindelijk wordt het hekwerk zorgvuldig ingeladen op onze vrachtwagen en vertrekt het naar jouw locatie, of dat nu je thuis of je bedrijf is. Daar wordt het naadloos geïntegreerd in jouw omgeving, eventueel aangevuld met extra functies zoals camera's, verlichting of een handige pakjesbus.